Major u Lajpcigu dobio prve učesnike

Major u Lajpcigu dobio prve učesnike

Ovih dana počele su kvalifikacije za drugi Dota 2 Major u seozni, pa dok većina regija još uvek igra svoje mečeve, dobili smo po 3 predstravnika iz Kine i jugoistočne Azije koji će pokušati da se domognu velikog trofeja, kao i plasmana na International 10.

Finalisti prethodnog Majora, TNC i ViCi Gaming su ponovo tu. Dok je VG bio siguran u svojim duelima, TNC je morao malo više da se namuči, nakon što ih je Fnatic savladao u prvom meču odluke. Nakon toga, TNC je odigrao protiv ekipe Cignal Ultra, što ponovo nije bilo lako, jer su morali da nadoknade vodstvo protivnika od 1-0.

Fnatic i Team Aster koji su se takođe takmičili na Majoru u Čengduu uspeli su da obezbede plasman i na drugi Major u sezoni, dok Reality Rift iznenadio sve svoje konkurente tokom kvalifikacija jugoistočne Azije. Oni su odigrali bez poraza, pa će po prvi put imati priliku da se takmiče na jednom turniru ovakve veličine.

Što se tiče poslednjeg mesta iz Kine, PSG.LGD je razočarao još tokom otvorenih kvalifikacija, a EHOME će nakon Čengdua morati preko Minora da se bori za svoj plasman. Te kikseve iskoristio je Invictus Gaming, pa ćemo i njih nakon pauze ponovo gledati na jednom velikom turniru.

Related Articles