TFT: Novi peč donosi nam još neverovatnih bagova

TFT: Novi peč donosi nam još neverovatnih bagova

Riot Games je pustio na PBE server još jedan u nizu hotfix mini pečeva. Ovog puta u pitanju su bagovi koji se tiču Imperial i Void klasa.

Prvi bag nastaje kada igrači stave ajteme za štetu na Imperial jedinice, gde klasa bafuje štetu određenih ajtema. Ukoliko na primer stavite Ionic Spark na Dariusa dok je Imperial atribut aktivan, ajtem će takođe raditi duplu štetu.

Igrači su naravno pohrlili ka ovakvim ajtemima i iskoristili maksimlano ovaj bag. Ipak, jedan od Riotovih dizajner aigre Stiven ’’Mortdog’’ Mortimer, rekao je da je bag popravljen i da je lajv na serverima.

Void heroji su takođe prošli kroz mini redizajn u najnovijem peču, te je postalo sasvim normalno da se nađa bag. Void jedinice su naime kombinovale stari i novi baf koji daje ovo poreklo. Jedinice poput Kha’Zixa i Cho’Gatha su ignorisale 50% armora i pritom su radile true damage svojim metama, što ih je činilo izuzetno jakim.

Ovi bagovi su popravljeni danas, ali igrrači konstantno prijavljuju nove prrobleme na redovnim serverima. Neki od korisnika kažu da im se igra neverovatno sporo učitava tokom ’’ringišpil’’ runde i da je nemoguće da uhvate ajtem koji žele.

Rriot se još uvek nije oglasio povodom ovog problema, ali verujemo da će se srediti u roku od nekoliko sati.  

Related Articles