Tahm Kench dobija baf nakon ogromnih nerfova

Tahm Kench dobija baf nakon ogromnih nerfova

Tahm Kench je već nedavno prošao kroz set izmena na League of Legends PBE serveru, a neke od njih so poprilično veliki nerfovi. Srećom, sada je ponovo dobio novine, ali ovog puta u njegovu korist.

Njegova Thick Skin (E) magija je već poprilično promenjena na PBE serveru, a ovog puta je njen kuldaun značajno smanjen. Umesto dosadašnjih 11/9/7/5/3 sekundi, magija ima fiksnikuldaon od 3 sekunde na svakom renku.

Šteta koja se pretvata u takozvani gray health je promenjena sa 50/52.5/55/57.5/60% na 15/50/55/60/65%. Na ovaj način Tahm Kenhch postaje više tenkast kako partija odmiče, što mu dozvoljava da postane neuništiv u lejt gejmu, kako bi sačuvao sebe i svog kerija.

Očekivano je bilo da će mu Riot malo pojačati sposobnost da tenkuje, ovbzirom da je ostatak nejgovih magija pretrpeo velike nerfove. Njegove Q i W magije su nerfovane, kako bi se smanjio njeogov učinak na solo lejnovima. Ove promene će svakako uticati na njegov potencijal  za genkovanje, jer su i njegove CC magije takođe promenjene.

Tahm Kench igrači verovatno neće više forsirati ovog heroja na top lejnu. Njegov sveukupni potencijal na suport poziciji je i dalje velik, naročito zato što će moći lakše da preživi rane faze zahvaljujući bafovanom gray health

Related Articles