Pogledajte fantastičan smoke Taza na Vertigu

Pogledajte fantastičan smoke Taza na Vertigu

Vertigo je još uvek relativno nova mapa u takmičarskom CS:GO-u, pa profesionalni igrači još uvek nisu uvežbali sve moguće taktike. Samim tim i dalje izučavamo sve moguće opcije pozicije za Smoke Bombe. U jučerašnjem meču između Illuminara i Aristocracy-a, Taz je sjajnim potezom pomogao svojoj ekipi da se vrati u meč. Ili ipak nije? Procenite sami.

Šalu na stranu, ni oni verovatno nisu verovali da će se vratiti u ovaj meč. Ipak, ovo samo još jednom pokreće razgovor o najnovijoj mapi. Da li igrači jednostavno treba da poprave osećaj, ili mislite da na jednoj profesionalnoj mapi ovo ne bi trebala da bude moguća opcija da padnemo. Ovo nije prvi put da se dešavaju ovakve stvari na ovoj mapi, a kao ni u prethodnom trenutku, igrač koji padne se ne provede baš najsjajnije.

Valve je probao da reši ovaj problem postavljanjem manjih ogradica na najopasnija mesta, ali očigledno je da nisu sve rupe zatvorene. Da li će ponovo pokušati da zakrpe i ostale rupe, ili će igrači jednostavni morati da se naviknu na padanja. U narednih par meseci verovatno možemo da očekujemo povratak Cache-a. S obzirom da Vertigo nije oduševio igrače, da li će on možda biti na udaru ili pak Mirage?

Kakvi su vaši utisci o novoj mapi? Mi mislim da je Vertigo dobra mapa i da donosi malo drugačiji stil igre. Igrači će verujem morati malo više da paze, a nama gledaocima to i ne smeta previše. Uvek će biti ovakvih zanimljivih momenata. A što se tiče promene mapa, stvarno je red da Mirage ode na malo dužu pauzu.

 

Related Articles