EHOME savladao Newbee nakon 90 minuta – Ferrari_430 postavio novi rekord

EHOME savladao Newbee nakon 90 minuta – Ferrari_430 postavio novi rekord

Kineske regionalne kvalifikacije za Dota 2 International bile su predstavljenje kao najuzbudljivije kada pogledamo broj kvalitetnih ekipa, koje se bore za jednu kartu koja vodi u Šangaj. One su započele prethodne veče, a danas oko 7 ujutru po našem vremenu, imali smo prilike ga gledamo epski duel EHOME-a i Newbee-a, koji je trajao preko 90, a pritom je odlučivao ko će od ove dve ekipe nastaviti takmičenje u plej-ofu.

U ovom epskom okršaju imali smo priliku da gledamo veliku borbe Meduze i Arc Wardena, koji su obarali rekorde kada je u pitanju farmovanje. Osvajač Internationala sa Invictus Gamingom 2012. godine Luo”Ferrari_430” Feichi pokazao nam je sada u dresu EHOME-a da još uvek nije zaboravio da igra. On je meč završio sa 828 last hitova, što je zvanično najviše ikada što je jedan Arc Warden zabeležio u jednom takmičarskom meču. Ovime je oborio rekord koji je Miracle postavio u finalu EPICENTRA u Moskvi. Sa druge strane nalazio se Sccc na Meduzi, koji možda nije uspeo da obori rekord, ali sa 1.2k last hitova, zauzeo je drugo mesto kao najnaformovanija Medusa. Pored fantastičng meča za Sccc-a i 38k prednosti, koliko je imao Newbee, kao pobednik izašao je EHOME. Preko sat vremena branili su svoju bazu, ali na kraju su u  jednom brzom napadu morali da sruše protivničku bazu.

Iako ovo nije zvanično bio poslednji meč za ove dve ekipe, bio je odlučujući. Ehome je slavio u sledećem meču, dok je Newbee poražen od IG-a. Ta dva poraza uklonila su sve šanse da se finalsta Internationala od pre dve godine ponovo nađe na velikom turniru.

Ovaj fantastičan meč možete pogeldati u klipu ispod.

Watch Newbee vs EHOME – TI9 CN Regional Qualifiers: Group Stage from BeyondTheSummit on www.twitch.tv

Related Articles