Keemstar započinje veliki turnir u igri Realm Royale sa nagradnim fondom od 100,000$

Keemstar započinje veliki turnir u igri Realm Royale sa nagradnim fondom od 100,000$

Popularni jutjuber, KEEMSTAR, se u poslednje vreme okrenuo ka organizaciji esports turnira u video igrama, pa ga već više nedelja unazad viđamo kao organizatora Friday Fortnite turnira, a sada je objavljeno da započinje novu seriju turnira.

Turnir će se organizovati u Battle Royale igri Realm Royale i odvijaće se isto u nedeljnom formatu, ali će se održavati svake subote pošto je petak rezervisan za Fortnite.

Keemstar će doneti i poprilično veliki nagradni fond od 100,000 dolara za svaku nedelju tako da možemo očekivati prijave velikog broja igrača a verovatno će uskoro i poznatije organizacije objaviti svoje timove.

Ova Battle Royale pucačina dolazi iz Hi-Rez studija i u početku je igračima bila poznata kao dodatni mod za Paladins Battlegrounds, ali su se developeri rešili da naprave samostalnu igru i može se videti da je gomila asseta “pozajmljena” iz pomenute hero pucačine. Realm Royale svakako ima potencijala za esports scenu i uspešnost igre zavisi od same uključenosti developera.

Ostaje nam ostaje da vidimo kako će se pokazati 21. jula, kada počinje prva nedelja turnira, što je nedelju dana kasnije kako bi se razvili novi elementi igre i kako bi veliki strimeri mogli da učestvuju.

Related Articles