Games.con 2017: Filip “RUR Homeboy” Savić je odbranio Street Fighter V titulu

Games.con 2017: Filip “RUR Homeboy” Savić je odbranio Street Fighter V titulu

Drugog dana Games.con-a se održao Street Fighter V turnir, drugi od tri planirana turnira u tabačinama. Videli smo i neka nova lica, ali kao i na dosadašnjim SFV turnirima, u finalu su se našla dva stara znanca: Bojan “ShinBojan” Ilić i Filip “RUR Homeboy”. Njih dvojica su pre danas bili izjednačeni na turnirima sa 1-1. Bojan je, naime, osvojio prvi Street Fighter turnir održan u redakciji Klan RURa nakon što je uspeo da resetuje bracket i napravi preokret. Sledeći susret njih dvojica su imali na prošlogodišnjem Games.con festivalu gde je još jednom ShinBojan resetovao bracket rezultatom 3-2, Filip je uspeo da ostane hladnih nerava i da dobije drugi set sa 3-2.

Kao i na ranijim turnirima, Filip je ponovo pobedio na gornjoj strani žreba, rezultatom 3-1, ali ovoga puta nije želeo da prepusti bilo šta slučaju. Uprkos početnim poteškoćama da priđe Bojanovom Akumi, Filip je na kraju sa Balrogom uspeo da zatvori distancu i nametne stalni pritisak što mu je uz par jakih komboa pomoglo da ponovo pobedi i u velikom finalu, takođe sa 3-1.

Mi iz KlanRURa želimo da čestitamo našem predstavniku na odbrani Street Fighter V, ali i da uručimo čestitke svim ostalim takmičarima kao i da se nadamo da ćemo se još videti. Žreb turnira možete naći ovde

Rezultati:

1. Filip “RUR Homeboy” Savić (70 evra)
2. Bojan “ShinBojan” Ilić (30 evra)
3. Slobodan “Slobters” Milosavljević

Related Articles