Pripremite se za Tekken 7 turnir na PlayIT showu uz komboe i frame datu

Pripremite se za Tekken 7 turnir na PlayIT showu uz komboe i frame datu

Kao što verovatno već znate, za 3 dana se održava prvi Tekken 7 turnir u Srbiji na Play IT showu što će mnogima ovde pružiti priliku da se po prvi put upoznaju sa najnovijim naslovom čuvene franšize. Kako biste se što bolje spremili za ovaj turnir, odlučili smo da vam u tekstu pružimo najneophodnije stvari za igru: Frameove i comboe.

Frameovi su od suštinske važnosti jer jedini način na koji se možete odbraniti od stotine poteza koji svaki Tekken lik ima jeste da poznajete njihova svojstva. Zato je RBNorway prikupio sa azijskih sajtova neophodne informacije za nas koji još nismo imali priliku da isprobamo igru. Frame datu možete naći ovde, a ukoliko vam nije jasno šta sve to znači, preporučujemo vam da odgledato prvo ovaj dvominutni video u kome se objašnjava osnova frameova u igri.

Sledeća stvar po kojoj je Tekken umnogome i poznat jesu komboi. Naravno, mnogo je očekivati da će svi biti u potpunosti spremni da iskoriste svaku priliku za ogromne komboe, ali za početak možete videti šta su tokom tri godine igranja uspeli da pronađu igrači iz Azije. U plejlisti koju ćemo vam pokazati možete naći komboe za sve likove sa neophodnim komandama koje morate uraditi. Da bi vam bilo lakše da pratite šta se događa, daću vam kratku legendu simbola koji se pojavljuju (za primer ću uzeti kako bi to izgledalo na PS4 kontroleru)

  • gorelevo/goredesno/dolelevo/doledesno dugme= kocka, trougao, iks, krug
  • S = Screw (napad koji vam dozvoljava da produžite vaš kombo nakon što protivnik padne na zemlju
  • D = Dash (brzo dvaput pritisnete napred na vašem džojstiku)
  • zvezdica = neutral
  • ~ = tilda (brzo prevučete prst preko dva dugmeta)

 

Sada kada ste upoznati sa frameovima i potezima, ne zaboravite da popunite prijavu za PlayIT Tekken 7 turnir, a mi se vidimo u subotu.

*Prijave se zatvaraju danas, tako da bi trebalo da se prijavite odmah*

Related Articles